Hondenkussens

Thomas Benaerens

Daal 30

9290 BERLARE

BELGIUM

Raddog Belgium Belgie

Info@raddog-and-food.be

+32 477 13 06 91

Orthopedisch hondenkussenEen orthopedische hondenbed is bijzonder geschikt voor honden met gewrichtsproblemen, artrose of ouderdomsverschijnselen. Bovendien heeft het bed een preventieve werking om deze problemen te voorkomen.

Bovenop de isolerende schuimrubberen vulling zijn deze orthopedische hondenbedden voorzien van een 5 cm dikke laag memory foam die ervoor zorgt dat het lichaamsgewicht van uw hond vele malen beter wordt verdeeld over het hele hondenbed. Kenmerkend voor deze orthopedische hondenbedden is het feit dat de memory foam zich naadloos aanpast aan de lichaamsvormen van de hond. Hierdoor worden de gewrichten van de hond volledig ontlast wat de gesteldheid van uw hond aanzienlijk zal verbeteren. Wanneer jouw hond het hondenbed verlaat krijgt het bed zijn eigenlijke vormen weer terug.

Het op maat gemaakte hondenbed is omkleed met Skai-leer, een hoogwaardig kunstleer, waardoor het hondenbed de eigen lichaamswarmte van jouw hond veel beter vast houdt. Bovendien is het schoonmaken van dit hondenbed een fluitje van een cent. Het soepele skai-leder is simpel en snel af te wassen met een vochtige doek en het hondenbed is weer schoon. Vieze en nare luchtjes behoren tot de verleden tijd! Doordat het skai-leder van het bed volledig waterafstotend is bieden deze hondenbedden ook een oplossing in het geval van oudere incontinente honden of pups en jonge honden die nog niet (volledig) zindelijk zijn. Ook maken vlooien en teken geen kans omdat ze zich niet kunnen nestelen in het bed wat bij normale hondenkussens wel het geval is.

Allergieën (stof/huisstofmijt):
Doordat de hoes van de hondenbed gemaakt is van duurzaam skai-leder is de hondenbed het aangewezen kussen voor mensen of dieren die problemen hebben met Allergieën. Simpelweg omdat bv de stof, huisstofmijt, vlooien, etc. zich niet in dit kussen kunnen nestelen.

Afmetingen: vrij te bepalen, onze kussen worden volledig naar uw noden gemaakt!

Kleuren: vrij te kiezen


Vraag snel uw offerte aan! Verwachte levertijd: 1-2 weken.


Vraa

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Copyright © All Rights Reserved

OpeningsurenEnkel op afspraak, ook voor afhalingen.


Find UsDaal 30, 9290 BERLARE

GSM: +32 477 13 06 91

Email: info@raddog-and-food.be